Arculattervezés old

FacebookGoogle Bookmarks
Az arculattervezés egy grafikus számára az egyik legszebb feladat. Nem csak a szakmai fogások ismerete, a geometria, a tipográfia, a színtan a sikeres arculat titka. Legalább ilyen fontos az emberismeret is. Gyakran a megrendelő előtt kell haladni pár gondolattal, máskor az ízlés kacskaringóit kell nyesegetni. De látni kell a kész munkát a célközönség szemével is. Egy jól megtervezett arculat hosszú időre szól. Végigkíséri egy cég fejlődését.  Alkalmasnak kell lennie arra, hogy apró módosításokkal kiterjeszthető legyen az általa hordozott tartalom.


Néhány sikeres arculatterv

A részletek megtekintéséhez kattintson a logókra!

 
2013 
Kérjen
ajánlatot

+36 70 215 82 63
Nold Aktive X-Angel OpenOnline logó
ER Technik Dental Arrabona ügynőkség arculatterve
2012
Arrabona studio Szigetköz termék Tirol Bio Gomba Business portfolio
Caesius logo
2011
Sziluett Mozgásstúdió Szigetköz Turizmusáért logó Dorion Kft
2010
Majer Szikvíz Mikroflexum
2009
Naturstar Dzsungelország Top Dentistry
Korábbi arculatterveim
Leader Sziget-Közösen 2007 Inter Horse Truck Gayer Kert
SzITE 2006 Pisztráng Kör Egyesület 2005 Laserderm 2006 Scelta 2003
Martinyak 2005 Clarius 2006 VÜF 2006 SzÖSz 2003
Fenomédia 2001
 

Az arculattervezés műszaki tartalma:

 • Logó
  A 2D Grafika által készített arculattervek alapja egy jól eltalált logó. Az arculatterv tartalmazza a logó műszaki paramétereit, megszerkesztésének leírását, a felhasznált fontokat és színeket. Segít értelmezni a logó által hordozott jelentéseket. Tartalmazza a logó variációit a lehetséges felhasználás igényei szerint. Megmutatja a helyes megjelenítéseket.
 • Névjegykártya
  Természetes, hogy a logó önmagában is igazodik a megrendelő tevékenységének elvárásaihoz. A többi nyomtatott anyag ezt a hatást erősíti. A névjegykártya még ma is az első benyomás hordozója.
 • Levélpapír
  Elkészítjük a levélpapír hagyományos papír alapú, de a környezetvédelemre gondolva az elektronikus levelezésre alkalmas változatát is.
 • Egyéb grafikai tervek
  Hirdetés, autódekoráció, zászló stb. a megrendelő igényei szerint.
 • Weblap
  Szerencsés, ha egy arculat tervezésekor sor kerülhet a vállalkozás dinamikus internetes megjelenésének megvalósítására is.